DOKTOR: „V NEMOCNICIACH NIE JE ČO ROBIŤ, PRETOŽE TU LEŽIA LEN PLATENÍ HERCI.“

Napísal nám lekár z nemocnice, kde liečia hlavne pacientov s COVID-19. Chce zostať anonymný z pochopiteľných dôvodov. Do výkonu povolania nastúpil, keď sa začala pandémia.

Tvrdí, že odkedy je tu koronavírus, do nemocníc už nechodia pacienti, ale len platení herci. „Hneď je vidno, že sú platení. Plačú a kričia, že ich niečo bolí alebo chrčia, že nemôžu dýchať. Ja sa len na tom smejem pri tom ako hráme mariáš, pretože viem, že normálni ľudia sa takto nesprávajú. Je to komédia.“

Stalo sa vám niekedy doma, že niekto nemohol dýchať? Mne teda nie. „Nemocnica je skôr niečo ako divadlo, kde ležia herci a minister zdravotníctva je režisér.“

„Už sa nečudujem, prečo museli zatvoriť kiná a divadlá. Všetci herci sú v nemocniciach“, tvrdí. Niektorí podľa neho dokonca hrajú, že umreli a nechajú sa za peniaze pochovať. Potom po nich príde hraná pohrebná služba a odvezú ich domov.

V nemocniciach sa teraz veľa pije, pretože platených hercov, ktorým nič nie je, liečiť netreba a nemáme čo robiť. „nečudujem sa, že chýbajú peniaze, keď sa platí za vylihovanie v posteli a hranie, že majú horúčky. Teplomery tiež museli nejako zmanipulovať. „Keď pacient potrebuje ventiláciu, podľa neho je úplne jedno, či ho pripoja na respirátor alebo depilátor. “ Keď ho vydepilujeme, aspoň ide domov pekný“, šokuje doktor.

„Skúste sa hodiť pod sanitku, prejde po vás a nič sa nestane, pretože je z kartónu. je to len kulisa.“

Ministerstvo zdravotníctva sa samozrejme k tomuto doktorovi nepriznáva ale to nás neprekvapilo. nenechajme sa už manipulovať.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *